FELICITĂRI \ ОТКРЫТКИ

 

Un accesoriu potrivit care complectează orice cadou. Felicitarea handmade reprezintă cel mai deosebit mijloc de a transmite persoanelor dragi mesaje călduroase, care se vor păstra de-a lungul anilor aducîndu-le zîmbetul pe buze şi amintindu-le de evenimentul important din viaţa lor. 

 

Preţ: 25-100 lei

 

INVITAŢII DE NUNTA/ BOTEZ

ПРИГЛАСИТЕЛЬНЫЕ НА СВАДЬБУ\ НА КРЕСТИНЫ

 

Invitaţi la nuntă, botez, cumetrie şi alte evenimente importante.  Se folosesc atît carton mat cît şi sidefat, pot avea o formă ordinară sau ceva mai special. Totul depinde de dorinţele şi preferinţele dumneavoastră. 

 

Preţ 10-32 lei

 

PLICURI PENTRU BANI\ КОНВЕРТЫ ДЛЯ ДЕНЕГ

 

Deseori dăruim bani la nuntă, cumetrie, zi de naştere şi cu alte ocazii speciale. Plicul pentru bani este un mijloc potrivit pentru a dărui bani într-o manieră estetică, plăcută.

 

 

 

Preţ: plic pentru nuntă  - 6-20 lei,

                     plic pentru alte ocazii  - 25-40 lei.

MARTURII/БОНБОНЬЕРКИ

 

Un cadou mic şi deosebit, ce va rămîne o amintire frumoasă pentru oaspeţii de la nunta ta sau de la cumetria copilului tău.

 

Preţ: 11 - 20 lei

COMORILE MAMEI/МАМИНЫ СОКРОВИЩА

 

Cele mai importante şi mai scumpe lucruri ale bebeluşului dumneavostra sunt păstrate într-o cutiuţă deosebită. Puteţi alege între cutiuţe cu hîrtie de design sau                                                                             cu capac moale din bumbac.

 

Preţ: 300-500 lei

CUTIE- SURPRIZĂ\ КОРОБОЧКИ С СЮРПРИЗОМ

 

Un cadou foarte interesant, original şi potrivit pentru orice ocazie. La prima vedere pare a fi o cutiuţă ordinară, dar cînd se scoate capacul cutiuţa ordinară se transformă într-o cutiuţă - surpriză. Aceasta conţine un mesaj de felicitare, precum poate fi un cadou unde se pun bani.

 

Preţ : 55-70 lei. 

ALBUME MANUALE\ АЛЬБОМЫ

 

Albumul în stil scrapbooking readuce la viaţă cele mai importante momente, cele mai frumoase amintiri şi emoţii plăcute din viaţa fiecăruia. Fiecare album are un caracter unic, original, care cu siguranţă nu va lăsa pe nimeni indiferent!Pe fiecare pagină este loc destinat pozelor precum şi o scurtă descriere a acestora. Marimile standard a albumelor 16x16 cm, 20x20cm, format A4.

 

 pretul unei pagini de marime 16x16cm este de 15-20 lei, plus coperta de 50 lei;

 pretul unei pagini de marime 20x20cm este de 20-25 lei, plus coperta 60 lei;

 pretul unei pagini de A4 este de 30-35, plus coperta 70 lei.

        


 

 

 

 

 

ALBUMUL FOTORAMĂ\Альбом фоторамка 

 

La prima vedere pare a fi un album ordinar, dar cînd este deschis devine un mini album neobişnuit şi foarte original.  Are loc pentru 5 poze precum şi loc pentru mesaje. Acesta poate fi un cadou foarte frumos pentru  orice ocazie.

 

                                                                      Preţ : 125-175 lei.

        

 

CARTEA DE AMINTIRI (Книга Пожеланий)

 

Cartea de amintiri este un accesoriu potrivit pentru cel mai important eveniment din viaţa ta. Importanta unei astfel de cărţi este păstrarea vie peste mulţi ani a tuturor urărilor de bine şi cuvintelor frumoase celor prezenţi la sărbătoarea ta. Cartea de amintiri poate fi realizată în diverse culori, dimensiuni şi număr de pagini. Astfel de carte poate fi realizată pentru aşa ocazii ca: nunta, zile de naştere, botez, cumetrie, aniversări etc...

Mărimea standard este de 20 x 20 cm.

 

Preţul unei pagini curate - 4 lei

                      Preţul unei pagini cu uzor - 5 lei

plus coperta - 100 lei

 

 

MAGNITI DE FRIGIDER \ МАГНИТЫ

 

 

Bucurati-va rudele si prietenii cu magneti manuali! Acest cadou este intotdeauna la vedere, reda o atmosfera de caldura în bucataria Dumneavoastra!

 

 

Pret: 15-30 lei

RAME FOTO\ ФОТОРАМКИ

 

Rame foto sunt lucrate manual cu multa caldura. Marimea ramei este de 20 x 15 cm. Loc central pentru poza, marime: 10 x 15 cm.

 

 

pret: 30 lei

Cutie - carte\КОРОБОЧКА КНИЖКА

 

Cutie - carte, o modalitate frumoasa de a darui bani sau un cadou mic, marimea cutiei este de 10.5 x 12 cm.

 

 

pret: 45-100 lei

Cutie pentru ciocolata\ ШОКОЛАДНИЦЫ

 

Cutia pentru ciocolata este o cutiuta originala pentru o ciocolata "Corona" si 3 pliculete de ceai, marimea cutiei este de 10 x 18 cm.

 

 

pret: 45 - 70 lei